Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Остриківська громада» (код ЄДРПОУ: 04353451) був реорганізований і увійшов до складу Токмацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Остриківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Токмацької громади

Дні пам’яті та примирення

Дата: 10.05.2017 16:45
Кількість переглядів: 860

Фото без опису8 та 9 травня в Україні, так само як у світі, відзначаються Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни. 

Скелювате відзначило цей день 8 травня. Майже все населення зібралося в центрі села, щоб згадати страшні події того часу, тих хто не повернувся з тієї війни, хто приніс Перемогу, але не дожив до цього дня. Також і тих, хто боронить Україну від російської агресії сьогодні. 

  З вітальним словом виступила голова Остриківської ОТГ Івашина Н. М. та виконуючий обов’язки старости Ішутінов О. В. Святкову програму презентував гурт фольклорної пісні «Лявониха» під керівництвом директора Очеретуватського БК Лукьяненко Л. В. 

 При підтримці керівництва Остриківської  ОТГ та депутата сільської ради Портного М.І. був організований святковий стіл, де головною стравою був солдатський куліш, який варили в казані поруч. 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано