Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Остриківська громада» (код ЄДРПОУ: 04353451) був реорганізований і увійшов до складу Токмацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Остриківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Токмацької громади

ОБ’ЯВА

Дата: 22.05.2018 13:37
Кількість переглядів: 867

Фото без опису  Фото без опису

На території Остриківської ОТГ створюється місцевий добровільний пожежно-рятувальний підрозділ, основним завданням якого є порятунок людей, розвідка пожежі та першочергові заходи з її гасіння. У разі, якщо за результатами розвідки виявиться, що місцевий підрозділ не в змозі самотужки погасити пожежу, він негайно викликає найближчий державний пожежно-рятувальний підрозділ на підмогу.

На території громади започатковується добровольчий пожежний рух та приймаються заяви добровільних пожежних.                            Заяви приймаються в приміщенні будівлі Остриківської сільської ради.     Добровільні пожежні - це особи з числа тих, що постійно проживають на території ОТГ та виявили бажання, незалежно від своєї зайнятості, безоплатно допомогати в гасінні пожеж, подоланні наслідків надзвичайної ситуації, тощо.                                            

Добровільним пожежним може стати будь-яка дієздатна особа віком від 21 до 60 років, якщо нема медичних протипоказань до роботи, пов’язаної з пожежогасінням. Після проходження відбору така особа обов’язково має пройти спеціальну підготовку в навчальному центрі ДСНС і бути застрахована.

В подальшому добровільні пожежні при створенні місцевої пожежної команди будуть мати право першочергового прийому на роботу в пожежну команду з оплатою згідно з штатним розписом.  Заяви приймаються до 08.06.2018 року.                                                За детальною інформацією звертатися за телефонами: 4-44-82 та      096-56-59-807.     


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано