Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Остриківська громада» (код ЄДРПОУ: 04353451) був реорганізований і увійшов до складу Токмацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Остриківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Токмацької громади

Події

Сторінка на стадії наповнення

ЗНАМЕНИТІ ВИНАХІДНИКИ НАШОГО КРАЮ

15.12. 2020 року  виповнюється 150 років від дня народження нашого земляка - Г.Г. Чечета одного з перших вітчизняних авіаконструкторів, уроженця с.Трудове. ШАНУЄМО! ПАМ"ЯТАЄМО!

17:17:49 14.12.2020

Ремонтні роботи із заміною сантехніки в Урожайнівському НВК

Такий вигляд мають туалетні кімнати в Урожайнівському НВК. Перед початком навчального року тут було проведено ремонтні роботи із заміною сантехніки. В Остриківській ЗОШ І-ІІІ ст. зроблено ремонт системи опалення ( промивка системи із застосуванням хімічних реагентів, заміна радіаторів). Ці роботи проводилися за кошти місцевого бюджету.

09:40:01 22.12.2017

За кошти цієї субвенції було реалізовано вісім проектів з енергозбереження

За підтримки народного депутата України Сергія Валентирова у цьому році Остриківська ОТГ вперше отримала субвенцію на соціально-економічний розвиток у розмірі 271 тис. грн. За кошти цієї субвенції було реалізовано вісім проектів з енергозбереження, було замінено 57 вікон у закладах соціальної сфери ОТГ. Дякуємо Вам, шановний Сергію Васильовичу, за постійну турботу за мешканців свого виборчого округу.

08:42:00 22.12.2017

« Новорічні пригоди» в Очеретуватському БК

Всі чекають Миколая і дорослі і малі. Діти Очеретуватської середньої школи з нетерпінням чекали цього свята. Разом з завідуючою бібліотеки Джос Г.Б. учні приготували сценку « Новорічні пригоди», а також вірші, пісні. З задоволенням давали відповіді на загадки, а потім пограли в ігри. Було весело і цікаво. В кінці свята діти отримали подарунки від святого Миколая.

09:21:00 21.12.2017

Першокласники навчальних закладів Остриківської ОТГ в День Святого Миколая отримали подарунки

Першокласники навчальних закладів Остриківської ОТГ в День Святого Миколая отримали подарунки від народного депутата Сергія Валентирова, а керівники шкіл ділові щоденники. Дякуємо Сергію Васильовичу за постійну турботу про мешканців нашої громади.

09:07:00 20.12.2017

Остриківська ЗОШ І-ІІІ ст. змінила свій зовнішній вигляд

 Нарешті збулася мрія вчителів, учнів та їх батьків: сільською радою за кошти обласного бюджету у школі замінено вікна. Зараз ще не закінчено оздоблювальні роботи, але школа вже чекає на своїх мешканців. Ласкаво просимо та бажаємо успіхів у навчанні.

09:37:03 29.11.2017

новенький "Шкільний автобус"

Справжнім святом став перший учбовий день після канікул для учнів Урожайнівського НВК. Вранці на зупинках їх чекав новенький "Шкільний автобус". Остриківською сільською радою він був придбаний за кошти обласного бюджету та за кошти інфраструктурної субвенції, направленої на розвиток ОТГ.  Від імені учнів та вихованців, батьків та вчителів - щире "ДЯКУЄМО".  До речі, старенький автобус, яким учні підвозилися до школи, відпрацював майже 30 років. Тому радість дітей зрозуміла.   

14:08:00 21.11.2017


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано