Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Остриківська громада» (код ЄДРПОУ: 04353451) був реорганізований і увійшов до складу Токмацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Остриківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Токмацької громади

ОГОЛОШЕННЯ!!! Конкурс малих бізнес-грантів

Дата: 03.04.2020 08:44
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств в окремих районах Запорізької області (Бердянський, Приморський, Приазовський, Оріхівський, Гуляйпільський, Якимівський, Більмацький, Мелітопольський та Токмацький для діяльності в таких секторах: 1) Виробництво устаткування та інжинірингові послуги; 2) Виробництво текстильної продукції та одягу та виготовлення та ремонт швейних виробів; 3) Підтримка індустрії гостинності - Індустрія краси та здоров’я підтримуватись НЕ буде; 4) Виробництво харчових продуктів; 5) Виробництво зернових та олійних культур; 6) Виробництво яловичини та коров'ячого молока; 7) Вирощування овочів, фруктів та плодоовочевих культур.

Максимальна сума одного гранту: до 6,500 євро в гривневому еквіваленті.

У конкурсі на отримання гранту можуть брати участь: і) Фізичні особи, які є повнолітніми, дієздатними та правоздатними громадянами України та постійно проживають на відповідних цільових територіях; іі) товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ); ііі) селянські (фермерські) господарства (СГ); iv) сімейні фермерські господарства (СФГ); та v) приватні підприємства (ПП).

НЕ можуть претендувати на отримання гранту: i) одночасно особи, які перебувають між собою у родинних зв’язках. У такому разі грант може бути надано лише одному члену родини; ii) Особи, що отримували фінансування на започаткування, відновлення чи розвиток бізнесу від Програми ООН із відновлення та розбудови миру чи інших проєктів міжнародної технічної допомоги впродовж останніх 12 місяців. 

Для участі в конкурсі бажаючі повинні заповнити заявку і з необхідними додатками подати її ВИКЛЮЧНО через он-лайн систему прийому заявок за посиланням grant.ccc-tck.org.ua.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 3 травня 2020 року. Неповні заявки, та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

Детальну інформацію можна знайти за посиланням: http://www.ccc-tck.org.ua/news/130/.

Якщо у вас є ідеї та бажання прийняти участь в конкурсі та потребуєте допомоги в підготовці грантової документації, звертайтесь до Остриківської сільської ради, відділ містобудування та архітектури, інфраструктури і інвестицій.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано