Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Остриківська громада» (код ЄДРПОУ: 04353451) був реорганізований і увійшов до складу Токмацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Остриківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Токмацької громади

Розпаювання земель у частині пасовищ, сіножатей та багаторічних насаджень колишнього КСП «Червоний прапор»

Дата: 27.12.2017 08:19
Кількість переглядів: 1319

      26 грудня відбулися  загальні збори пайовиків колишнього КСП «Червоний прапор» стосовно розпаювання земель у частині пасовищ, сіножатей та багаторічних насаджень.

       Вирішено розпочати процес розпаювання:

Подати заяви на ім’я голови Токмацької РДА з проханням надати дозвіл на виділення земельних часток(паю) в натурі( на місцевості)(залишок по сертифікату по всім видам угідь) із земель колективної власності по колишньому КСП «Червоний прапор» на території  Остриківської сільської ради Токмацького району Запорізької області. Збір заповнених заяв буде проводити ініціативна група, яка обиратиметься з числа пайовиків колишнього КСП «Червоний прапор» та в подальшому допомагатиме пайовикам в проведені процесу розпаювання.  Подання та збір заповнених заяв необхідно провести в найкоротші терміни.

       Для уточнення даних стосовно списку пайовиків та їх спадкоємців колишнього КСП «Червоний прапор» звертатись до Остриківської сільської ради, або за тел.97-6-23.

       Дані збори носили інформативний характер. Консультацію з питання розпаювання проводила спеціаліст із землевпорядної організації, яка наголосила на тому, що результативність процесу розпаювання залежить від активності пайовиків колишнього КСП «Червоний прапор».


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано